DONATIE -

STICHTING ZOMERFEEST SCHENKT WZC EEN MOOI BEDRAG

Ondanks het feit dat we in 2020 en 2021 geen Zomerfeest en Oranjemarkt hebben kunnen organiseren had de commissie toch nog een bedrag uit de voorgaande edities gereserveerd voor de verbouw van ons clubhuis.

De commissie heeft op eigen initiatief de oliebollenactie opgepakt welke goed is verlopen. Met name jeugdleden hebben zich flink uitgesloofd. Thijs van Loo is de oliebollenkoning van WZC geworden want hij heeft zijn hele buurt en familie aan de oliebollen gezet. Mooie commentaren op social media op de onderstaande foto en ook veel complimenten voor de kwaliteit van de oliebollen. Herman Bijsterbosch, Gerrit Marissen en Evert de Graaf gaven de bakkers de juiste adviezen mee voor een lekkere oliebol. Al vast een voorproefje op de jaarwisseling wanneer De Oliebol weer op het Van der Pollplein in Wapenveld staat. Uiteindelijk werden alle verkopers getrakteerd op een zakje Merci en het team van JO9-1 kwam als winnaar uit de bus waar het ging om de meeste oliebollen verkopen. Zij krijgen later nog hun prijs…

Dankzij Oranjemarkt, Zomerfeest en de oliebollenactie heeft de commissie € 5.000,- aan voetbalvereniging WZC mogen schenken voor de inrichting van het clubhuis. 

Oliebollenkoning Tijs op pad met zijn bestellingen!

deze bedrijven dragen hun steentje bij

Copyright 2023 © WZC Wapenveld