bouwsponsors

De volgende bedrijven en particulieren hebben hun steentje bijgedragen in de vorm van sponsoring van een product of donatie. 

Bronzen Bouwsponsor: vanaf 250,00 voor particulieren; vanaf 500,00 voor bedrijven | Zilveren Bouwsponsor: vanaf 750,00 | Gouden Bouwsponsor: vanaf 1.000,00

Benieuwd naar welk bedrag alle sponsoren bij elkaar hebben gebracht, zie de tussenstand-pagina

gouden bouwsponsor

MUNTZ

Met 67 Muntz’ers verbinden wij op basis van 3 disciplines creativiteit met marketing en technologie en werken wij aan unieke verhalen. Om jouw publiek te bereiken. Interactie te maken. En fans te creëren.

www.muntz.nl

BRONZEN BOUWSPONSOR

ZONWERING PUT

Zonwering Put is dé specialist in zonwering. Binnenzonwering, horren, rolluiken, screens, terrasschermen, pergola’s: wij bieden altijd een oplossing op maat. .

www.zonweringput.nl

gouden bouwsponsor

Kole makelaars

Dé dorpsmakelaar voor Epe, Heerde en Wapenveld. Voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ervaar zelf waarom klanten ons waarderen met een hoge tevredenheidsscore; vraag een gratis waardebepaling!

www.kolemakelaars.nl

gouden bouwsponsor

Rabobank Noord Veluwe

Dat de Rabobank midden in de samenleving staat en graag bijdraagt aan de ontwikkeling van die samenleving hebben we als club, dorp en gemeente al jarenlang mogen ervaren.

 

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-veluwe/

gouden bouwsponsor

Alfa Foundation

Aan maatschappelijke betrokkenheid ontbrak het bij Alfa al nooit. In 2019 volgde de oprichting van de Alfa Foundation. Met die Foundation wil Alfa medewerkers stimuleren als zij zich naast hun werk inzetten voor vrijwilligerswerk of een goed doel. 

https://www.alfa.nl/zwolle

gouden bouwsponsor

Wilco boeken en tijdschriften

Bent u op zoek naar oplossingen voor uw drukwerk? Laat u informeren naar de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden op gebied van opmaak, drukken, afwerking, voorraadbeheer, abonnementbeheer en verzending.

https://www.wilco.nl/

gouden bouwsponsor

Kit centrum

Kitcentrum.nl biedt de mogelijkheid aan zowel bedrijven als particulieren om professionele kitten en lijmen gemakkelijk en tegen een prima prijs online te bestellen. Koop online je sanitairkit, beglazingskit, lijmkit, montagekit, hightack, acrylaatkit en PUR -schuimen. 

https://www.kitcentrum.nl/

bedankt bouwsponsors Wzc

Vragen over de verbouwing of wil je sponsoren maar het lukt niet via deze website? Stuur dan een email met jouw vraag of opmerking naar:

duurzaamclubhuis@wzcwapenveld.nl

Copyright 2022 © WZC Wapenveld