DONATIE -

Rabobank Noord Veluwe doneert WZC 7500,00

Dat de Rabobank midden in de samenleving staat en graag bijdraagt aan de ontwikkeling van die samenleving hebben we als club, dorp en gemeente al jarenlang mogen ervaren.

Menig jeugdspeler van WZC heeft gespeeld in tenues met het logo van de Rabobank op de borst of rug. En die jeugdspeler hoefde zelf ook geen trainingspak of sporttas aan te schaffen, omdat deze gesponsord werd door de Rabobank. Of door andere lokale sponsoren.

Maar als je dan een bericht ontvangt van Gerard Kok, directeur Coöperatieve Rabobank, met de mededeling dat hij met plezier meedeelt dat WZC Wapenveld een donatie van € 7500,00 ontvangt voor de verbouwplannen, dan doet en voelt dat natuurlijk extra goed. Wat een fantastische bijdrage!

Samen met de lokale ondernemers, stimuleert de Rabobank de vitaliteit van lokale gemeenschappen en steunen ze maatschappelijke initiatieven. De Rabobank Noord Veluwe benadrukt dit met haar uitdrukkelijke wens om het toegezegde bedrag indien mogelijk te besteden bij ondernemers op de Noord-Veluwe om zo de Noord Veluwe samen sterk en vitaal te houden.

“Alle aanvragen uit de huidige aanvraagperiode van het Rabofonds Noord Veluwe van dit jaar zijn beoordeeld. De ledenraad heeft een positief advies uitgebracht aan de directie van de bank, waarna jullie aanvraag is goedgekeurd. Proficiat!”, aldus Gerard Kok.

Het bedrag wordt aangewend voor het overeengekomen bestedingsdoel, dus volledig voor de duurzame verbouwing van ons clubgebouw en de inrichting ervan.

Als bestuur en bouwcommissie zouden wij het zeer waarderen als iedereen die dit bericht leest, dit deelt met vrienden en volgers. Als extra blijk van dank richting de Rabobank én onder het motto ‘goed voorbeeld doet goed volgen’. Dit geldt uiteraard ook voor berichten over andere donaties of initiatieven van iedereen die WZC Wapenveld steunt bij de realisatie van een gezonde en duurzame accommodatie waar we weer decennia van kunnen genieten.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-veluwe/

deze bedrijven dragen hun steentje bij

Copyright 2023 © WZC Wapenveld